Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

omdat online vindbaarheid de toekomst van jouw bedrijf bepaalt.

Hoe krijg ik meer klanten via internet?

Als jij meer klanten wilt krijgen op internet, dan is SEO (ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd) het antwoord waar je naar zoekt. Met SEO kun je voor de lange termijn de vindbaarheid van je bedrijf vergroten, en daarmee dus ook meer klanten aantrekken.

Speciaal voor bedrijven die draaien op een WordPress platform is 2involved de ideale partner als het aankomt op het beter vindbaar maken van websites. Wij leven ons volledig in binnen jouw branche, maar ook binnen de identiteit van jouw bedrijf. Die combinatie is van belang om jouw bedrijf op een unieke manier in de markt te zetten, waarbij je de juiste bezoekers aantrekt

Waar kunnen wij je mee helpen?

Wat mag je verwachten?

Meer Aanvragen, Meer Omzet

Meer bezoekers op jouw website betekent over het algemeen meer telefoontjes met als gevolg meer inkomsten. Tenminste als de website duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Wij zorgen ervoor dat elke bezoeker in één opslag ziet wat jij doet en wie jij bent. Vervolgens navigeren zij gemakkelijk naar het einddoel.

Boven de Concurrentie uitstijgen

Beschikt jouw website over de hoogste autoriteit? Of scoort de website momenteel lager dan de concurrenten? Wij maken concurrentie analyses en gebruiken dit in ons voordeel om te stijgen in de zoekresultaten.

Scoren op Relevante Zoektermen

Het bezetten van de felbegeerde positie nummer één in Google, voor een specifiek zoekwoord, is niet perse het meest effectief. Relevante zoektermen zijn namelijk één van de meest onderschatte factoren van SEO. Wij zoeken de meest relevante zoektermen waarmee wij de snelste resultaten kunnen neerzetten.

Meer Kwalitatieve Content, Beter Vindbaar

Het constant publiceren van artikelen of de website constant verversen, kan een uitdaging zijn. Graag helpen wij je uit de brand! Wij zijn bekend met het maken van blogartikelen, Infographics, de Skyscraper techniek en Google Virtual Tour.

Betrokkenheid als Kracht

Bij 2involved staat betrokkenheid voorop! Wij gaan graag, in samenwerking met jou, aan de slag om jouw bedrijf beter vindbaar te maken in de zoekmachines.

Wij beloven je niet dat je op nummer 1 in Google komt voor één zoekwoord. Wij beloven je dat je goed vindbaar wordt op tal van zoekwoorden die voor jouw bedrijf relevant zijn.

Dit doen wij op een begrijpelijke manier en met grote betrokkenheid. Wij werken daarmee op het meest gebruiksvriendelijke platform: WordPress.

Zoekmachine Optimalisatie met 2involved

Allereerst starten wij een onderzoek naar de huidige website structuren, het verdiepen in de markt. Ook installeren wij de benodigde SEO tools, zoals: Google Analytics, Google Search Console, Google Webmaster Tools en Google My Business.

Vervolgens gaan wij op basis van een SEO-pakket verder met het verbeteren van de vindbaarheid. Het eindstation: Meer aanvragen en meer omzet!

Zoekmachine optimalisatie is nauw verbonden met Webdesign. Wanneer jij hier zelf niet uitkomt, ondersteunen wij jou graag! Je kunt u door ons ook een website laten maken.

Wat pakken wij aan qua SEO Werkzaamheden?

 Doelgroep analyse: Waar zoeken jouw potentiële klanten naar?
 Concurrentie analyse: Wat doen anderen en waar liggen kansen?
 Zoekwoorden onderzoek: Onderzoek naar potentiële kansen i.c.m. verbetering toevoegen en content creatie.
 Creëren landingspagina’s: Met als doel om meer verkeer naar jouw website te leiden.
 Verbeteren gebruiksvriendelijkheid website: Optimaliseren van het responsive design.
 CTR optimalisatie van de titels en meta’s
 Optimaliseren van On-page element (content en structuur)
 Uitgedachte URL strategie

Ook mogelijk:

 Adverteren via Google Adwords
 Facebook Marketing
Instagram uitbesteden

 

Wat is SEO en waarom werkt het?

SEO staat voor Search Engine Optimalisatie (Zoekmachine Optimalisatie). Wat is dat nou eigenlijk?
Even simpel gezegd: Hoe hoger je staat in zoekmachines (zoals Google), hoe meer mensen op je website. De manier om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen wordt zoekmachine optimalisatie genoemd. Dit is een continue proces dat op ieder moment van de dag kan veranderen.

Zoekmachine Optimalisatie anno 2018
Een aantal jaar terug kon je nog gemakkelijk een aantal links naar je pagina sturen om binnen no-time in de top 3 van de zoekresultaten te komen. Tegenwoordig is dat niet zo makkelijk..

Google: de nummer één zoekmachine ter wereld
Google wordt steeds slimmer en past zijn algoritme constant aan. Het is daardoor een stuk lastiger is om dezelfde resultaten te behalen.

Via Google worden er 63.000 zoekopdrachten per seconde uitgevoerd, elk uur en elke dag.

De zoekmachine maakt gebruik van vele factoren om te bepalen wie het verdient om bovenaan te staan. Factoren die zij constant proberen te verbeteren om zoekers ‘de beste’ resultaten te bieden.

Waarom is zoekmachine optimalisatie zo belangrijk?

Een effectieve SEO strategie, in combinatie met een duidelijke en gebruiksvriendelijke website, genereert meer omzet. Dat klinkt natuurlijk erg mooi maar is dit in de praktijk werkelijk zo?

‘De Beste Plek om een lichaam te verbergen is de op Tweede Pagina in Google’.

Uit onderzoek blijkt dat ruim 90% niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google. De top 3 organische resultaten (dus geen advertenties van Google) ontvangen 71% van de totale kliks vanuit de zoekresultaten.
shutterstock_537560311

Regelmatig zien wij een complete focus om voor een specifiek zoekwoord op nummer 1 te willen staan. Meestal gaat het hier om korte- en algemene zoektermen. Het richten op deze termen is prima maar juist op deze woorden is de concurrentie het hoogst..

Voorbeeld:

Ik begin als bedrijf met het verkopen van auto’s, onderdelen voor auto’s en doe onderhoud en reparatie in Alkmaar. Nu kan ik mijn website gaan inrichten om hoger te ranken voor de termen ‘auto kopen’ en ‘auto onderdelen’  maar deze zijn natuurlijk erg algemeen met een hoop concurrentie van grote partijen. De termen ‘auto kopen alkmaar’ of ‘auto reparatie alkmaar’ (wanneer mensen hierop zoeken) zijn een stuk relevanter. Op deze termen wordt uiteraard minder gezocht maar is kans om op de eerste pagina in Google te komen een stuk hoger. 

Dus de vraag: Waar valt voor jou de meeste winst te behalen qua zoekwoorden?

Het cruciale belang van een goede website structuur

Wat vaak wordt overgeslagen is een goede website structuur die conversies oplevert. Met conversies bedoelen we dat jouw website zo is ingericht, dat de websitebezoeker vrijwel ‘automatisch’ naar het einddoel wordt geleid. Bij een webshop is dat bijvoorbeeld de aanschaf van een product en bij andere websites kan dat het aanvragen van een offerte zijn. 

Veel websitebezoekers zegt niets over jouw omzet

De reden dat een goede website structuur zo belangrijk is voor SEO, is eigenlijk heel simpel: als de websitebezoeker niet simpel door jouw website kan manoeuvreren, is de kans groot dat de bezoeker vroegtijdig afhaakt. Maar veel belangrijker nog: als de websitebezoeker niet doet wat jij zou willen (bijv. een product kopen), dan zie jij geen resultaat van jouw investering in SEO. Wijkunnen nog zoveel websitebezoekers naar jouw website trekken, maar het moet wel wat opleveren!

Kosten voor Zoekmachine Optimalisatie

Hieronder ons aanbod op het gebied van SEO-pakketten. De prijzen en pakketten zijn een indicatie van de mogelijkheden. Maatwerk komt vaak voor en staat los van de geformuleerde pakketten. Hierbij vallen ook de eerder genoemde werkzaamheden voor zoekmachine optimalisatie.

Wij bereken opstartkosten voordat wij met het maandelijkse SEO pakket aan de gang gaan. Dit bedraagt € 399,-

Wat is het verschil tussen de pakketten?
Meer tijd van onze kant maar vooral meer betrokkenheid bij jouw bedrijf!

Weet jij niet welk pakket het beste bij de website aansluit? Of heb jij behoefte aan maatwerk? Neem contact met ons op.

Klein

Prijs vanaf
199,- Maandelijks
 • Eigen SEO-specialist die zich bezighoudt met zoekmachine optimalisatie.​

 • Monitoring & Bijsturing
 • Algemene rapportage
 • 1 uur persoonlijke support

Midden

Prijs vanaf
399,- Maandelijks
 • Eigen SEO-specialist die zich bezighoudt met zoekmachine optimalisatie.​

 • Monitoring & Bijsturing
 • Algemene rapportage
 • 2 uur persoonlijke support
 • 1 uur linkbuilding
Populair

Groot

Prijs vanaf
795,- Maandelijks
 • Eigen SEO-specialist die zich bezighoudt met zoekmachine optimalisatie.​

 • Monitoring & Bijsturing
 • Uitgebreide rapportage
 • 3 uur persoonlijke support
 • 2 uur linkbuilding

Wilt u ons graag inhuren voor een project of op uurbasis? Dat kan ook! Wij rekenen € 70,- per uur.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen

 • E-mail
 • Bel nu!

info@2involved.nl

06 12 75 97 70

Verdient jouw bedrijf onze betrokkenheid?

Wij helpen ieder bedrijf met alle liefde, maar wij zijn ook zo eerlijk dat niet ieder bedrijf bij onze aanpak past. Wij hebben de intentie om door te knallen en daarbij is medewerking een belangrijk aspect. Wanneer wij bijvoorbeeld 2 weken moeten wachten op afbeeldingen, hindert dat het hele proces. Dit kan uiteraard een keer gebeuren, maar graag voorkomen wij dat. Voorbereiding en korte lijntjes zijn wenselijk.

Wat verwachten wij van jou en jouw bedrijf?
1. Je wilt écht vooruit met je bedrijf en bent bereidt strategische beslissingen te nemen
2. Je bent een MKB-bedrijf (middel of klein bedrijf)
3. Je hebt een website op een WordPress platform of wilt hierop overgaan