WEBDESIGN ALKMAAR

Op naar een fantastische en betaalbare website!

Dé website die bij jou past

Een website of webshop: het is en blijft het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom bieden wij een zeer compleet website pakket, waarmee de identiteit van jouw bedrijf duidelijk naar voren komt op de website. Wij hechten net zoveel waarde aan het eindresultaat als jij, dus bieden wij je altijd inzicht, maken we dingen niet spannender dan het is en werken we zonder verborgen kosten. Daarnaast leggen we uit wat we doen en hoe we het doen, zodat jij ook zelf de mogelijkheid hebt om verder te bouwen aan je website.

Professionele website

Vanaf €699,-

Professionele website al vanaf €699,-

Webdesign heeft alles te maken met de vormgeving, structuur, navigatie en interactie van de website. Een ‘mooie’ website is nog geen goede website, dat weten wij als de beste. Naast webdesign, is 2involved ook gespecialiseerd in SEO: het vindbaar maken van websites én deze laten converteren. 

Dat betekent ons webdesign verder gaat dan alleen een mooie website. Wij zorgen er samen voor dat het een fantastische website wordt, waar jij trots op mag zijn! 

Ben jij onze volgende klant met een unieke website?

Welk webdesign is er inbegrepen?

Website
 • Professionele vormgeving
 • Website in unieke huisstijl
 • In het oog springend design
 • Zelf je website beheren en bewerken via een eenvoudig CMS
 • Geschikt voor mobiel en tablet
 • Social media integratie
 • Ingericht met door jou aangeleverde teksten en afbeeldingen (Basis website), of;
 • Ingericht met unieke teksten door ons voor jou geschreven (Premium website of maatwerk)
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Foto gallerijen
 • Uitgebreide hulp en advies bij domeinnaam en hosting

Stappenplan

Wordpress website laten maken

1. Kies een website-pakket

Website laten maken

2. Interview

Website laten maken

3. Informatie aanleveren

website laten maken2

4. Wij bouwen jouw website

Website laten maken

5. Concept en feedback

website laten maken2

6. website online

Wordpress website laten maken

7. Presentatie en oplevering

Vindbaarheid website maken

8. SEO (optioneel)

Professioneel Webdesign

Webshop

vanaf €999,-
Binnenkort online!
Onze pagina over een WordPress Webshop gaat binnenkort online. Ondertussen kun je natuurlijk gewoon een offerte opvragen om een gave webshop te laten maken!

B2B Webshop

vanaf €1199,-
Binnenkort online!
Onze pagina over een WordPress Webshop gaat binnenkort online. Ondertussen kun je natuurlijk gewoon een offerte opvragen om een gave webshop te laten maken!
Contact

Ben je opzoek naar een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf? Wij zijn heel benieuwd naar jouw situatie en uitdagingen, zodat we wellicht gezamenlijk naar een passende oplossing kunnen kijken. Voel je vrij om vragen te stellen!

06 12 75 97 70

Bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 17:30
E-mail: info@2involved.nl
Veelgestelde vragen over Webdesign

Bij ons kun je kiezen uit website-pakketten, namelijk een Basis pakket, Premium pakket of Maatwerk website. Voor de eerste twee varianten betaal je een vaste prijs. Per pakket kun je exact zien wat er zit inbegrepen en je kunt bovendien direct afrekenen. Er komen natuurlijk nooit onverwachte kosten achteraf.

Voor een maatwerk website, webshop of B2B-webshop maken wij voor jou een offerte op maat. Van te voren inventariseren wij jouw wensen en je ontvangt zo snel mogelijk een scherpe prijs voor een professionele website! Natuurlijk altijd vrijblijvend.

Betaling is mogelijk via iDEAL (Basis en Premium website pakket) of op rekening (maatwerk website, webshop of B2B-webshop).

Als jij op zoek bent naar een professionele website, waarbij je maximaal 5 pagina’s* door ons wilt laten ontwerpen met jouw teksten en afbeeldingen, dan is een Basis website pakket wat jij zoekt. Dat betekent dat je onder de ‘vanaf’ prijs valt!

*Natuurlijk kun je zoveel mogelijk pagina’s aanmaken als je zelf wilt!

Alle door ons genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Jazeker! Of je nu alles uit handen wilt geven, of juist zelf aan de slag wilt met jouw nieuwe website: wij vinden het belangrijk dat jij altijd volledig toegang hebt. Dat betekent dat jij altijd en overal pagina’s kunt aanmaken en bewerken.

Jouw nieuwe website zal draaien op WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk platform met CMS. Dat betekent dat je eenvoudig jouw website kan beheren, zonder technische kennis.

Na het plaatsen van je bestelling / na akkoord op de offerte, zullen wij je uitgebreid informeren over hoe jij een domeinnaam kunt reserveren. 

Of het nu gaat om een .nl, .com of een andere extensie: dat is helemaal aan jou!

Jouw website draait op een server die in verbinding staat met internet: dit heet hosting. Zonder deze server zou het niet mogelijk zijn om jouw website te bezoeken. 
 
Om een website te kunnen maken en te publiceren, heb je dus hosting nodig. Dit kost in de meeste gevallen €3,95 p/m. 
 

Geen probleem! In dat geval zettten wij een verhuisprocedure in gang. Hierover zullen wij je uitgebreid informeren en adviseren. 

Bij het afnemen van hosting zit zakelijke e-mail inbegrepen. Dat betekent dat je een onbeperkt aantal e-mailadressen kunt aanmaken voor jouw bedrijf. Dat staat wel zo professioneel!