Website laten maken Alkmaar

goede website voor €499,-!

Laat je verrassen door onze mogelijkheden: een zeer professionele website, al vanaf €499,-! Geen verrassingen, maar wél een prachtige website waar jij nog jaren mee vooruit kan. Ben jij de volgende die door ons een verbazingwekkend goede website laat maken?

Bouwer WordPress Website laten maken 2involved Alkmaar

Unieke WordPress website in begrijpbare taal

Je wilt een website laten maken en dan zijn er 3 dingen belangrijk: betaalbaar, professionele uitstraling en passend bij de identiteit van jouw bedrijf. Maar waar moet je beginnen? Webdesigners praten soms in onbegrijpbare taal, maken vaak websites die jij zelf met geen mogelijkheid kan bewerken en vaak is webdesign erg duur. Daar hebben wij de oplossing voor!

Wij maken WordPress websites in begrijpbare taal, met een professioneel design passend bij jouw bedrijf en voor een redelijke prijs. En het beste komt nog: jij hebt altijd zelf toegang tot de website en kunt zelf dingen aanpassen (als je dat wilt). Zo voorkom je onnodige kosten én is de website echt jouw website. 

"Zeer professioneel"
"Precies wat ik zocht!"

Dat is wat wij regelmatig horen van onze klanten en ook van jou hopen te horen! Een website laten bouwen is een grote stap, dus je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is. Bij ons krijg je een professionele website, die perfect past bij jouw organisatie of onderneming past. Daarnaast verzorgen wij voor jou de hosting, een domeinnaam en krijg je support. Zo weet je zeker dat jou website veilig online staat!

Het mooiste komt nog: je hoeft geen technische kennis te hebben om straks iets op je eigen website te kunnen wijzigen. Wij maken websites op het meest gebruiksvriendelijke én meest gebruikte platform ter wereld: WordPress. Het gebruiksvriendelijke CMS (website beheerssysteem) spreekt voor zich! 

Het enige wat je hoeft te doen, is jouw wensen aangeven! Wil je zelf de teksten aanleveren? Geen probleem! Wij kunnen je dan voor een zeer scherpe prijs een website aanbieden. Als je volledig ontzorgd wilt worden, dan nemen wij een interview met je af, waarna wij professionele website teksten schrijven die bovendien de vindbaarheid van jouw organisatie verbeteren.

Website laten maken door professionals

 • Aangepast naar de identiteit van jouw bedrijf
 • Voor ieder budget en iedere wens een website
 • Eenvoudig door jou zelf te beheren
 • Zoekmachine vriendelijk ingericht
 • Vaak al binnen 1 week online

STAPPENPLAN

website laten maken in Alkmaar

Hoe werkt het?

Wordpress website laten maken
1. Prijsopgave

Bij ons heb je al een website vanaf €499,-. Nadat je website live staat, betaal je slechts €14,99 per maand! De uiteindelijke prijs hangt af van jouw wensen (o.a. hoeveel pagina's hangt hier vanaf). Bij het maandtarief zit altijd een domeinnaam, hosting en support inbegrepen.

Website laten maken
2. Interview

Binnen een aantal dagen nemen wij contact met je op voor een gesprek om jouw wensen te inventariseren. Je kunt ervoor kiezen om alle teksten door ons te laten schrijven of teksten zelf aan te leveren. Als wij de teksten voor je schrijven, dan nemen wij een interview met je af. Verder hoef je niets te doen!

Website laten maken
3. Informatie aanleveren

Je ontvangt vragenlijst, wat ons helpt om jouw wensen nóg beter te begrijpen. Daarnaast vragen wij je om beeldmateriaal aan te leveren en (indien je hiervoor hebt gekozen) teksten aan te leveren voor op de website.

website laten maken2
4. Start website bouwen

Als wij gezamenlijk een plan hebben bedacht, gaan wij van start met het bouwen van jouw nieuwe website! Hierbij gaan wij meteen aan de slag met teksten en beeldmateriaal.

Website laten maken
5. Conceptversie & feedback

Nadat wij van start zijn gegaan met de website, kunnen wij vaak al binnen 1 week de conceptversie opleveren! Dat betekent dat jij de tijd en ruimte krijgt om de volledige website van feedback te voorzien. Waar nodig, passen wij de website aan

website laten maken2
6. Oplevering website

Gefeliciteerd, je website staat live! De eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd en vanaf nu kun je genieten van jouw professionele website: het online visitekaartje van jouw bedrijf.

Wordpress website laten maken
7. Presentatie en uitleg

Na oplevering presenteren wij jou de website. Daarin laten wij alle functionaliteit zien en leggen wij uit hoe jij zelf dingen kunt aanpassen.

Vindbaarheid website maken
8. Optioneel: vindbaarheid van je website (SEO)

Een nieuwe website is fantastisch, maar je website moet meer doen dan alleen gevonden worden op je bedrijfsnaam! Als je hebt gekozen voor een SEO-pakket, zorgen wij ervoor dat jouw website een sterke positie verdiend binnen Google en klanten jou gaan benaderen via je website.

WAT KOST EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

vanaf
€ 499,-
+ €14,99 per maand (exclusief btw)
 • Professionele software
 • Indrukwekkend webdesign
 • Responsive (mobiel, tablet en desktop)
 • Eigen Content Management Systeem: eenvoudig zelf je website beheren
 • Unieke website teksten (door jou aangeleverd of door ons geschreven)
 • Onbeperkt aantal pagina’s: jij kunt altijd zelf extra pagina's aanmaken
 • Google Proof: wij richten de website in volgens de basis principes van Google
 • Inclusief Yoast-basis SEO
 • Inclusief AVG/functionaliteiten privacy wetgeving (verplicht per 25 mei 2018)
 • Algemeen website onderhoud
 • Back-ups
 • Domeinnaam .NL (.com ook mogelijk tegen meerprijs)
 • SSL-certificaat (verplicht per 25 mei ’18)
 • Hosting Standaard-pakket op Linux-server
 • Zakelijke e-mailadressen (@jouwbedrijfsnaam.nl)
De gezichten achter 2involved

Website laten maken Alkmaar

Wij zien continu bedrijven om ons heen die online een hoop kansen laten liggen, want een mooie website is nog niet meteen een goede website. Onze handen beginnen dan eigenlijk al te jeuken, aangezien in sommige gevallen zelfs een complete online strategie lijkt te ontbreken.

Maar wat moet je als ondernemer, als je geen tijd hebt voor een website of als je simpelweg geen affiniteit hebt met internet? En hoe moet je kiezen in een niet-transparante branche als Internet Marketing?  

Eén ding vinden wij ontzettend belangrijk: dat jij op een eerlijke en transparante manier wordt geholpen en begrijpt waarom wij doen wat wij doen. Betrokkenheid is daarin onze drijvende kracht (vandaar onze bedrijfsnaam 2involved). Wij worden simpelweg gelukkig als wij jouw bedrijf (online) zien stralen. Jij toch ook?

Webdesign Alkmaar
2involved is gevestigd in Alkmaar, maar wij zijn door onze technieken altijd op afstand bereikbaar. Waar ook ter wereld!