Betrokkenheid op nummer 1!

Wij zien continu bedrijven om ons heen die online een hoop kansen laten liggen. Onze handen beginnen dan eigenlijk al te jeuken, aangezien in sommige gevallen zelfs een complete online strategie lijkt te ontbreken.

Maar wat moet je als ondernemer, als je geen tijd hebt voor een website of als je simpelweg geen affiniteit hebt met internet? En hoe moet je kiezen in een niet-transparante branche als Internet Marketing?

Eén ding vinden wij ontzettend belangrijk: dat jij op een eerlijke en transparante manier wordt geholpen en begrijpt waarom wij doen wat wij doen. Betrokkenheid is daarin onze drijvende kracht (vandaar onze bedrijfsnaam 2involved). Wij worden simpelweg gelukkig als wij jouw bedrijf (online) zien stralen. Jij toch ook?

Het ontstaan van 2involved

Al in onze tienerjaren waren wij aan het brainstormen over ondernemen. Hoe konden wij het aantal vragen in een supermarkt reduceren en het verkoopproces automatiseren? Zou geur het aankoopproces kunnen beïnvloeden? En op welke manier zouden wij vetarme sportvoeding kunnen produceren? Een paar ideeën die wij hadden, maar die wij uiteindelijk niet hebben omgezet in een onderneming.

Eén ding hadden wij al vrij snel door: werken binnen een regulier bedrijf ging voor ons niet werken. Uitdaging, afwisseling én mensen helpen zijn drie factoren waar wij veel waarde aan hechten en die wij terugvinden in ondernemerschap.

Ooit begonnen wij met een eigen website (Mike) en webshop (Nick). Maar hoe wordt je als startende ondernemer in vredesnaam vindbaar op het internet? Wat begon met onschuldig onderzoek monde al gauw uit in een grootschalig project. Ons hoofd stroomde pas echt over van ideeën toen wij onze koppen bij elkaar staken en gezamenlijk beide websites gingen optimaliseren. Nog steeds zijn onze websites een bron van informatie en bovendien een testmiddel voor nieuwe kennis die wij opdoen. Zoals je inmiddels wel weet verandert het geheime algoritme van Google continu en iedere gepubliceerde ontwikkeling testen wij eerst uit, alvorens wij dit verder implementeren in onze werkwijze.

Inmiddels helpen wij diverse gemotiveerde ondernemers bij hun online strategie en met succes!

Initiatiefnemers

Mike 2involved wordpress specialist

Mike Ketting

Waarom 2involved?

Mensen helpen is iets wat ik al mijn hele leven doe. Het is iets waar ik veel voldoening uit haal.
Als ik voel dat ik van toegevoegde waarde kan zijn, ga ik graag direct aan de slag.

Webdesign en SEO sluiten hier ook helemaal bij aan. Het blijft mooi om bedrijven net dat laatste duwtje te kunnen geven waardoor zij vindbaar worden.
De samenwerking met ondernemers in combinatie met het benutten van mijn analytisch vermogen, maakt deze branche ontzettend leuk!

Nick Beijer

Waarom 2involved?

Er zijn tal van mooie producten en goede ideeën, maar helaas krijgen die niet altijd het podium wat zij verdienen. Ik heb altijd een drang gevoeld om mensen te helpen en ik word er heel gelukkig van wanneer een ondernemer mij vraagt om te helpen bij het maken van een nieuwe website of het optimaliseren van zijn website voor zoekmachines.  

Nick 2involved wordpress specialist

Kunnen wij je ergens mee helpen?

06 12 75 97 70

Bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 17:30